(P) Elevi, înscrieți-vă la cursul gratuit de web development și dobândiți cunoștințe valoroase pentru viitorul vostru

Data publicării:
ro-portali1

Elevi, aveți în față o decizie foarte importantă de viață: în ce direcție veți continua educația și în ce domeniu veți începe construirea unei cariere profesionale. Ca să vă ajute la rezolvarea acestei dileme, LINK Academy, cea mai cunoscută școală pentru perfecționarea viitorilor experți IT din regiunea noastră, a decis să organizeze un curs complet gratuit de web development pentru toți elevii interesați din ultimul an de liceu.

Veți avea șansa unică să asimilați practic, cu ajutorul lui Silviu Ojog, software developer internațional, tehnologiile cunoscute HTML, CSS și JavaScript și să începeți drumul către o carieră IT, într-unul din cele mai bine plătite domenii din prezent – programare.

Acest curs gratuit începe pe 19 martie, durează 4 săptămâni și se va desfășura în laboratoare de informatică cu echipament modern de la LINK Academy din București, iar pentru elevii din ultimul an de liceu din alte orașe, cursul online va fi disponibil prin intermediul platformei moderne pentru studiu DL.

Numărul de locuri este limitat, de aceea trebuie să fiți rapizi, să completați cererea de înscriere și să vă rezervați locul la timp.

Programarea poate fi viitorul vostru job

Programarea este unul dintre cele mai crescânde și cele mai căutate domenii în lumea IT din prezent, dar și în toate celelalte ramuri ale afacerii în care acest sector este considerat esențial pentru o funcționare cu succes.

Pentru a vă dezvălui ce vă așteaptă dacă asimilați cunoștințe IT, vă prezentăm 3 motive pentru care programarea este cea mai bună soluție pentru construirea unei cariere.

1. Câștig foarte bun și posibilitatea de avansare

Știați că programatorii din România câștig lunar în medie 2200 EUR, în funcție de poziția de programare, companie și cunoștințe?

De obicei, salariul nu conține și bonusuri pentru rezultatele obținute pe care le oferă multe companii IT și clienții freelance. Aceste date fac trimitere către faptul că pe programatorii juniori îi așteaptă, cu siguranță, un job bine plătit, dar și posibilitatea unei avansări rapide pe poziții superioare.

2. Programarea oferă libertate

Indiferent dacă sunteți freelancer sau angajat într-o companie, ca programator vă așteaptă numeroase beneficii care, pe lângă salarii mari, includ și posibilitatea de a lucra de acasă, program de muncă flexibil, bonusuri stimulative, proiecte importante și dinamice, teambuildinguri interesante și numeroase workshopuri.

Posibilitățile sunt nenumărate, iar voi trebuie să vă înarmați cu cunoștințe și să porniți către cucerirea lumii de programare așa cum vă convine cel mai mult. Primul pas constă în frecventarea acestui curs gratuit.

3. Posibilitatea de a începe propria afacere

Nu există o satisfacție mai mare decât să lucrați pentru voi, nu pentru altcineva. Iar programarea exact asta vă oferă. Este vorba de una dintre cele mai rapide modalități de asimilare a propriei idei de afaceri. Ca programator, vă veți putea transforma ușor și ieftin ideea în produsul/serviciul finit pe care îl veți oferi pieței.

Unele dintre cele mai de succes companii din prezent, precum Amazon, Instagram sau TikTok, care adună milioane de utilizatori, au fost înființate tocmai datorită ideii extraordinare și a abilităților experte de programare care au contribuit la realizarea lor!

Doar 12 luni pentru cunoștințe și abilități IT

Știați că în mai puțin de un an de zile puteți asimila cele mai căutate cunoștințe și abilități IT, pentru care este nevoie, în medie, de patru ani la facultățile de informatică?

Faptul că este absolut posibil o arată programele specializate de un an de zile de la LINK Academy, școală internațională pentru educație și informatică. Un număr mare de programatori de succes au absolvit această instituție și puteți citi despre începutul carierei lor aici.

La LINK Academy vă așteaptă o echipă expertă de profesori, studiu practic în săli de clasă cu echipament modern sau la distanță, numeroase resurse disponibile conform standardului grupului de cinci universități de top la nivel global și posibilitatea de a lucra la proiecte reale cu angajatori și companii influente la nivel regional datorită Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, iar cunoștințele pentru profesia aleasă vor fi confirmate de certificatele prestigioase emise de Microsoft, Adobe, CompTIA, Oracle, Linux Professional Institute, Autodesk, Python Institute etc.

Pentru toți elevii din ultimul an de liceu care vor participa la cursul gratuit de web development, LINK Academy a pregătit condiții speciale pentru continuarea educației în cadrul programului complet de formare în programare, care vă va asigura un titlu internațional de programator și beneficii speciale.

Vă aducem aminte că numărul de locuri disponibile pentru acest curs gratuit este limitat, de aceea trimiteți cererea imediat și faceți primul pas către o carieră în programare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri