Un fost paznic de școală, ajuns primar, vrea să-l dea afară pe fostul superior: directorul școlii

Data publicării:
paznicul ajuns primar calarasi

Ajuns primar, un fost paznic de şcoală din Călăraşi vrea să îl dea afară pe directorul care i-a fost şef şi profesor. Până să ajungă acolo, a concediat doi angajaţi din subordine, ca să îşi angajeze soţia şi fiul. Directorul şcolii nu vrea să lase însă lucrurile aşa. A încercat să îi expună problema lui Liviu Dragnea, care a fost în vizită prin judeţ.

Comuna Frăsinet din Călărași. 1.800 de locuitori şi bătaie mare pentru locuri de muncă. Primarul social-democrat, cu 10 clase la seral, a făcut însă rost de posturi pentru familia lui. Soţia este femeie de serviciu la primărie, plătită cu 3.100 de lei pe lună, iar fiul, paznic la şcoală.

Radu Crăciun, fostul paznic al primăriei: „A făcut adunare de consiliu, a pus problema în ședință, toți consilierii au votat desființarea posturilor și ne-au dat adară. A băgat supraveghere video și a zis că nu mai are nevoie de mine.”

Primarul acuzat că a concediat doi subalterni ca să îşi angajeze rudele admite că familia lui este plătită acum de stat, dar nu are timp de multe explicaţii.

Reporter: Ei sunt acum angajații școlii de aici și ai...?

Mihăiță Sandu, primarul din Frăsinet: Da, da.

Reporter: Înainte erau, înainte să fiți dumneavoastră primar?

Mihăiță Sandu, primarul din Frăsinet: Păi, am fost eu angajat la școală.

Mai mult, directorul şcolii din Frăsinet se plânge că el este acum următoarea ţintă a primarului.

Octavian Vârcan, directorul școlii: „Nu sunt pe aceeași lungime de undă cu el. Mi-a fost și paznic, mi-a fost și elev. El a vrut să mă dea afară.”

Directorul școlii și primarul sunt colegi de partid. Profesorul a fost invitat astăzi la întâlnirea cu preşedintele PSD, care a fost în vizită la Călărași, şi speră să se rezolve amiabil conflictul cu paznicul ajuns primar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri