2012, anul lansării Digi 24

Data publicării:
31122012 20digi24 202012-41322

București

În prima zi a lui martie, publicul din România a avut parte de o premieră. Pe piaţa media apărea prima televiziune de ştiri care transmite în format full-HD. Telespectatorii Digi24 au aflat că ştirea, corectă, echilibrată şi nepărtinitoare este „vedeta” noului post de televiziune, care cu paşi repezi s-a impus impună în peisajul jurnalistic, la nivel naţional.

Iași

Trei luni mai târziu, în inima Moldovei se lansa prima staţie regională. Digi24 Iaşi aduce în casele românilor din nord-estul ţării doar ştirile care contează, în condiţii tehnice de cea mai înaltă definiţie.

Timișoara

Banatul a fost cucerit de profesionalismul echipei Digi24 Timişoara. Echipa de jurnalişti din oraşul de pe Bega, prezintă imparţial tot ce se întâmplă cu adevărat important în vestul ţării.

Oradea

Oradea a intrat apoi în reţeaua staţiilor locale Digi24. Zilnic, colegii noştri din Crişana, transmit ştiri importante, informaţii corecte şi emisiuni echilibrate.

Constanța

Oraşul de la malul mării a devenit un bastion important al presei de calitate pentru locuitorii din Dobrogea. Digi24 Constanţa se poate mândri cu ştirile şi emisiunile pe care le difuzează pentru locuitorii din sud-estul ţării.

Craiova

Craiova a devenit un alt punct important în reţeaua Digi24. Jurnaliştii din Bănie transmit ştiri, informaţii, emisiuni echilibrate şi nepărtinitoare pentru toate judeţele din sud-vestul ţării. Întreaga Oltenie are acum o televiziune care îşi respectă telespectatorii.

Brașov

Familia Digi s-a mărit luna aceasta cu o nouă staţie locală, cea de la Braşov. Şi aici, interesul cetăţenilor este mai presus de orice. Informaţiile pe care telespectatorii le primesc zi de zi de la jurnaliştii noştri sunt de cea mai bună calitate.

Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi în fiecare moment!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri