Actorul Mircea Albulescu a fost externat

Data publicării:
mircea 20albulescu 2006-42343

Actualizare 11:00: Actorul Mircea Albulescu a fost externat luni dimineață.

După vizita medicală, doctorii au decis să-l externeze pe Mircea Albulescu. El nu a dorit să vorbească cu presa. De altfel, medicii l-au sfătuit să nu facă publice informații privind starea sa de sănătate.

___________________

Actorul Mircea Albulescu va fi externat cel mai probabil luni la prânz, după ce va fi supus unor investigaţii medicale, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală, Bogdan Opriţa.

„Pacientul va fi externat cel mai probabil luni la prânz, nu înainte de a fi supus unor investigaţii medicale”, a spus medicul Bogdan Opriţa.

Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesorul Radu Macovei. A anunţat că diagnosticul pus lui Mircea Albulescu este status postlipotimic.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

Actorul Mircea Albulescu a fost transportat duminică seara la spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în timp ce era în zona Academiei de Ştiinţe Economice (ASE) din Capitală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri