Sari la conținut

Aglomeraţie pe Centura Capitalei din cauza unui accident

Două persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe Şoseaua de Centură a Capitalei, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea unei victime supraponderale. Traficul este îngreunat la intersecţia cu Autostrada Soarelui, arată centrul Infotrafic al Poliţiei Române, scrie News.ro.

politia masina

Potrivit Poliţiei Rutiere, accidentul s-a produs la intersecţia Drumului Naţional Centura Bucureşti (DNCB) din cauza unui şofer care a vrut să vireze la stânga însă nu s-a asigurat şi a fost acroşat de un alt autoturism care se deplasa din sensul opus.

Două persoane au fost rănite, iar una dintre ele a rămas blocată în autoturism. Pentru că victima blocată este supraponderală a fost nevoie ca pompierii SMURD să intervină cu echipamente de descarcerare, fiind dusă la spital cu o autospecială de transport victime multiple, arată ISU Bucureşti Ilfov.

Potrivit centrului Inforafic al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară îngreunat pe Şoseaua de Centură a Capitalei unde s-a format o coloană pe sensul dintre Pantelimon către Glina. Autovehiculele care coboară de pe Autostrada Soarelui către Centura Bucureşti sunt direcţionate spre localitatea Căţelu de unde pot intra pe DNCB.

Pe aceeași temă