AMICALE DE LUX. Olanda-Italia 1-1 și Franța-Germania 1-2

Data publicării:
0702 20meci-48124

Olanda nu a reuşit decât un rezultat de egalitate în amicalul de la Amsterdam, cu reprezentativa Italiei. Elevii lui Louis Van Gaal au deschis scorul în prima repriză prin Jermain Lens, după o fază la care mingea a fost respinsă de mai multe ori de defensiva italiană.

Deşi se părea că victoria va reveni olandezilor, "squadra azzurra" a reuşit să plece neînvinsă de la Amsterdam. Autorul golului egalizator a fost rezerva Marco Verratti, după o pasă a lui Alberto Gilardino.

La Saint Denis, pe Stade de France, naţionala pregătită de Didier Deschamps a intrat la pauza meciului cu Germania în avantaj. Golul cocoşilor a fost reuşit de Mathieu Valbuena, din pasa lui Moussa Sissoko. Panzerele au restabilit egalitatea la începutul reprizei secunde prin Thomas Mueller, care a fost servit excelent de tânărul Ilkay Gündogan. Cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, filiera Real Madrid a funcţionat perfect în echipa lui Joachim Loew.

Mesut Oezil a găsit o pasă perfectă pentru Sami Khedira, iar mijlocaşul de origine tunisiană l-a executat pe Hugo Lloris. Pe finalul meciului, francezii au restabilit egalitatea, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid de arbitrul italian Paolo Silvio Mazzoleni.

S-a terminat 2 - 1 pentru Germania, spre satisfacţia cancelarului Angela Merkel, care a fost în tribună alături de preşedintele francez Francois Hollande.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri