Conflict violent în Călărași. Două clanuri s-au încăierat cu furci și topoare. Polițiștii au tras focuri de avertisment

Data actualizării: Data publicării:
bataie calarasi

Conflict violent într-o localitate din Călărași. Două clanuri și-au reglat conturile cu furci și topoare. Polițiștii au intervenit și chiar au tras mai multe focuri de avertisment. Scandalul ar fi pornit de la un imobil.

Polițistii au fost solicitați să intervină la o răfuială între mai multe persoane.

Potrivit unor surse locale, inițial au intervenit polițisții de la o secție de poliție din Tămădău Mare, care apoi au cerut întăriri.

Scandalul a pornit între membrii unei familii, de la neînțelegerile legate de proprietatea unei clădiri.

Pentru că aceștia nu au reacționat la solicitările forțelor de ordine, polițiștii au tras și 9 focuri de avertisment.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, Biana Ghiveci, a declarat pentru Mediafax că în urma scandalului au fost reținute 18 persoane pentru încăierare, tulburarea liniștii și ordinii public și lovire sau alte violențe.

Când au expirat mandatele de reținere de 24 de ore, cei 18 au fost puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

E realitatea cu care ne confruntăm de ani de zile. Dacă indivizii își fac singuri dreptate cu coase, cu par, cum să le mai fie frică de poliție. Zilnic cineva ne atacă că nu ne facem treaba, dar nimeni nu se gândește: oamenii ăștia au ce le trebuie?”, spune Florin Vîlnei, președintele SED LEX, la Digi24.

Editor web: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri