Copil atacat cu cuțitul de un bărbat, în fața unui liceu din Galați

Data publicării:
barbat cu cutit in mana
Un elev a fost atacat și lovit cu cuțitul în spate de un bărbat, în fața unui liceu din Galați. Foto: Guliver/Getty Images

Un elev a fost atacat și lovit cu cuțitul în spate de un bărbat, în fața unui liceu din Galați. Atacatorul a făcut scandal și în secția de poliție, iar acum este în arest preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul s-a ferit de lovitura de cuțit, iar lama a intrat în rucsacul cu cărți și caiete pe care acesta îl avea pe umăr.

Atacul a avut loc la finalul orelor, când elevul mergea spre casă, însoțit de coleg de clasă. Cei doi au fost abordați de individ imediat ce au ieșit din curtea școlii. Martorii spun că, deși nu l-au provocat în vreun fel, bărbatul în vârstă de 30 de ani a scos un cuțit și l-a atacat pe unul dintre băieți.
Colegul victimei: "Un bărbat în stare de ebrietate, posibil să fi consumat diferite substanțe. Mi se pare ciudat individul ăla, e ciudat cum cară un cuțit sau o armă după el".

Gabriel Constantinescu, procuror la Parchetul de la pe lângă Judecătoria Galaţi: "Ulterior, la sosirea organelor de poliție a amenințat unul dintre ofițerii de poliție reținându-se și infracțiunea de ultraj".

Conducerea școlii a anunțat inspectoratul școlar. Adrian Silvestru, purtător de cuvânt al ISJ Galaţi: "Au sunat și la Protecția Copilului, iar ca prima măsura chiar azi copilul este preluat de un psiholog școlar și se discută cu el"

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este anchetat pentru distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri