Sari la conținut

Deputat rănit grav într-un accident, soţia sa în comă profundă, un mort şi alţi trei răniţi, pe DN1A

Deputatul Sorin Teju FOTO: cdep.ro

Accidentul rutier s-a produs, vineri seară, pe drumul naţional 1 A, în localitatea Lipăneşti, din judeţul Prahova, şi s-a soldat cu un mort şi cinci răniţi.

Una dintre victimele accidentului este deputatul Sorin Teju, ales pe listele USL în colegiul Valea Teleajenului, zonă în care s-a produs accidentul.

Deputatul, aflat într-un autoturism împreună cu soţia sa şi o altă persoană, a suferit o dublă fractură de gambă şi a fost dus de urgenţă la Spitalul judeţean din Ploieşti, au declarat surse medicale.

Soţia parlamentarului, director la o şcoală din Vălenii de Munte, localitate situată la doar câţiva kilometri de locul accidentului, este în comă profundă.

O altă femeie este, de asemenea, în comă, iar alte două persoane au suferit politraumatisme, însă viaţa lor nu este în pericol.

Persoana care a murit în acest accident se afla în maşină cu parlamentarul, iar medicii de la ambulanţă au încercat să o resusciteze la locul accidentului, însă fără rezultat.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, se ştie că în accident au fost implicate două autoturisme, însă nu s-a stabilit modul în care s-a produs acesta.

La faţa locului, sunt cinci echipaje medicale, pompierii de la descarcerare şi mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere.

Potrivit unor surse, deputatul se afla la volanul maşinii sale, însă nu el ar fi provocat accidentul, ci şoferul unei maşini de lux care ar fi intrat pe contrasens.

Traficul rutier în zona accidentului a fost întrerupt aproape o jumătate de oră.