VIDEO. Doi copii, de 3 şi 9 ani, grav răniţi după ce au fost loviţi de o maşină condusă de un bărbat beat. O victimă este în comă

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Doi copii, unul de trei ani şi celălalt de nouă ani, au fost grav răniţi, luni după-amiază, într-o localitatea din judeţul Constanţa, după ce au fost loviţi de o maşină condusă de un bărbat cu o alcoolemie de 0,84 mg/l. În urma impactului, o victimă a suferit un traumatism cranian grav şi este în comă. În accident au mai fost avariate două maşini parcate şi gardul unei gospodării.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, luni după-amiază, că pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa, s-a produs un accident rutier.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 64 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi accidentat doi minori, de trei ani, respectiv nouă ani. Ulterior, autoturismul ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, după care ar fi lovit două vehicule parcate şi gardul unui imobil. În urma accidentului rutier au fost răniţi conducătorul auto şi cei doi minori”, au transmis poliţiştii. 

Ei au precizat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, el a fost testat şi cu aparatul antidrog, dar rezultatul a fost negativ.

Conducătorul auto a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice care să stabilească nivelul alcoolemiei în sânge.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că victima de nouă ani este o fetiţă, care a suferit un traumatism cranian grav şi se află în comă. De asemenea, celălalt copil rănit, un băiat de trei ani, a fost diagnosticat cu un traumatism cranian şi este conştient.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri