FOTO. Un copil a murit și două persoane au fost rănite în coliziunea dintre un autoturism şi o căruţă

Data actualizării: Data publicării:
Medici la intervenție după un accident
Un copil în stop cardio-respirator şi alte două persoane rănite în coliziunea dintre un autoturism şi o căruţă. Foto: ISU Bihor

Un copil de 6 ani a murit şi două persoane au fost rănite, luni seară, într-un accident rutier produs pe DN 76 Beiuş-Oradea, în zona localităţii Hidişelu de Sus, în care au fost implicate un autoturism şi un atelaj hipo, a informat IPJ Bihor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, la ora 20:20, despre producerea acestui accident rutier în Hidişelu de Sus, la ieşirea înspre localitatea Tăşad. În eveniment au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane adulte şi o căruţă în care se aflau trei adulţi şi un copil.

„Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate operativ echipajul de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, cu o autospecială de primă intervenţie, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgenţă şi un echipaj al SAJ. Echipajele medicale şi cele de pompieri militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor şi acordarea îngrijirilor necesare celor şase persoane, în cazul copilului, aflat în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca. 

„Copilul, în vârstă de 5 ani și 11 luni, aflat în căruţă, nu a mai putut fi salvat şi a decedat”, a mai informat sursa citată.

accident bihor 2
La locul accidentului au fost mobilizate operativ echipajul de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea. Foto: ISU Bihor

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-şef Alina Fărcuţa, pe durata intervenției traficul rutier a fost oprit în ambele direcţii. Poliţiştii rutieri au efectuat cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri