Imagini ale incendiului de la Palatul Episcopal. Momentul prăbuşirii turnului şi înregistrări dintr-un alt unghi ale dezastrului

Data actualizării: Data publicării:
incendiu Palat Episcopal - Gheorghe Ristea1
foto: Gheorghe Ristea

Telespectatorii Digi24 Oradea au surprins imagini cutremurătoare din timpul incendiului care a afectat Palatul Episcopal Greco-Catolic. Într-o înregistrare este surprins momentul prăbuşirii turnului clădirii, iar un telespectator a filmat dintr-o curte interioară incendiul şi intervenţia pompierilor. Clipele izbucnirii violente a focului au fost, de asemenea, surprinse de telespectatorii noştri.

imagini: Gheorghe Ristea

Aflat într-o clădire situată în imediata vecinătate a sediului Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, mai precis în spatele acestuia, Gheorghe Ristea a filmat minutele în care focul a mistuit acoperişul palatului. (imagini sus) Telespectatorul nostru a înregistrat şi imagini cu lupta pompierilor pentru a nu lăsa focul să se extindă şi la clădirile din jur. (imagini jos)

imagini: Gheorghe Ristea

O altă înregistrare, realizată de această dată din Piaţa Unirii, surprinde momentul prăbuşirii turnului în flăcări al Palatului Episcopiei.

imagini: Diia Diana

Momentele dinaintea izbucnirii focului au fost surprinse de Robert Cristian. La începutul filmării se observă o flacără pe acoperişul clădirii. După câteva secunde, incendiul izbucneşte cu violenţă şi cuprinde o mare bucată din partea superioară a clădirii. Oamenii din zonă se retrag pentru a nu fi surprinşi de bucăţi de lemn în flăcări sau de tencuială.

Dacă aţi surprins imagini de la un eveniment important sau despre care credeţi că pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe pagina de Facebook a Digi24 Oradea sau pe e-mail stiri.oradea@digi24.ro. De asemenea, ne puteţi semnala orice situaţie interesantă la numărul de telefon 0359/400.383.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri