Incendiu puternic la două hale din Topoloveni. Un pompier a fost rănit

Data actualizării: Data publicării:
incendiu igsu fb

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi seară, la două hale de producţie a alimentelor în Topoloveni, judeţul Argeş. A ars o suprafață de circa 6.000 de metri pătraţi. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise să stingă incendiul.

 

ACTUALIZARE.  Un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a fost rănit, marţi seară, în timpul intervenţiei pentru stingerea incendiului izbucnit la o fabrică de prelucrare a cărnii din Topoloveni, Salvatorul are arsuri la un picior după ce a călcat într-o tavă cu ulei încins, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, unul dintre zecile de pompieri care acţionează pentru lichidarea incendiului de la Topoloveni, care s-a extins pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi şi a cuprins două hale de producţie, a suferit arsuri de gradele unu şi doi la piciorul stâng, în timpul intervenţiei. Salvatorul s-a rănit după ce a călcat într-o tavă cu ulei încins, având arsuri pe 4 la sută din suprafaţa corporală. 

Pompierii interveneau în continuare pentru stingerea incendiului, existând încă focare, chiar şi la cinci ore de la izbucnirea focului. 

Fabrica de prelucrare a cărnii din Topoloveni aparţine familiei omului de afaceri libanez Muhammad Murad, cunoscut pentru afacerile sale din domeniul hotelier. Primele informaţii arată că focul a pornit de la o friteuză industrială şi s-a extins rapid din cauza cantităţii mari de ulei care s-a aprins. 


„Dintr-un complex de şase hale, ard două hale pe aproximativ 6.000 de metri pătraţi. Pentru celelalte spaţii, pompierii au constitutit un dispozitiv de protecţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de urgenţă.

Potrivit IGSU, incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidare. Numărul autospecialelor cu apă şi spumă trimise la acţiunea de stingere a focului a ajuns la opt.

Primele informaţii arată că focul de la halele de producţie de la Topoloveni a pornit de la o friteuză industrială. Focul s-a extins rapid din cauza cantităţii mari de ulei care s-a aprins. Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

Surse locale susţin că cele două hale cuprinse de flăcări fac parte dintr-un complex de producţie care aparţine familiei omului de afaceri libanez Mohammad Murad, potrivit News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri