Jandarmeria Bucureşti, vigilentă: Patru persoane participante la parada de Ziua Naţională, sancţionate contravenţional

Data publicării:
parada militara 1 decembrie protest rusine jandarmi inquam octav ganea 181201_PARADA_1DEC_012
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Patru persoane care au participat la parada de Ziua Naţională au fost sancţionate contravenţional pentru că au intrat în conflict sau au avut altercaţii verbale cu alţi participanţi la eveniment, potrivit unei informări a Jandarmeriei Bucureşti.

parada militara 1 decembrie protest rusine jandarmi inquam octav ganea 181201_PARADA_1DEC_012
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Sursa citată menţionează că persoanele respective au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale.

În urma celor constatate, o persoană a fost amendată cu 200 de lei iar celelalte trei au primit avertismente scrise, potrivit aceleiaşi surse.

Peste 4.000 de soldați au defilat sâmbătă la București la parada de 1 Decembrie 2018 de la Arcul de Triumf care a marcat Centenarul Marii Uniri. Dând curs apelurilor care s-au răspândit pe Facebook înainte de paradă, în momentul în care au trecut mașinile Jandarmeriei, oamenii care asistau la defilare au început să huiduie și s-au întors cu spatele.

De la parada Jandarmeriei au lipsit anul acesta mașina (duba) de intervenție în cazul revoltelor publice și jandarmii echipați pentru suprimarea protestelor. Anul trecut însă, „țestoasele” au participat la paradă (foto jos).

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri