Michi, liderul trupei Şuie Paparude, este încă în comă. Artistul suferă de multă vreme de cardiopatie ischemică

Data publicării:
michi misto

Mihai „Michi” Câmpineanu, liderul trupei Şuie Paparude, este încă în comă indusă, după ce a suferit un infarct miocardic imediat ce a încheiat un concert la Timişoara. Internat sâmbătă noapte la Spitalul Judeţean din localitate, el a fost transferat apoi la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, unde este supus unor investigaţii amănunţite, potrivit unui comunicat al trupei remis duminică Digi24.

Foto: Şuie Paparude.ro

Inducerea comei a fost necesară pentru ca artistul să fie ferit de un accident vascular cerebral, transmite corespondentul Digi24 la Timişoara. Chirurgii i-au implantat de urgenţă două stenturi menite să deblocheze arterele înfundate de cheaguri de sânge.

Cardiologii sunt optimişti în ceea ce priveşte rezultatul operaţiei, dar sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea neurologică a artistului.

Medicii spun că Mihai Câmpineanu, în vârstă de 43 ani, suferea de multă vreme de cardiopatie ischemică. Pe acest fond, oboseala, nopţile nedormite şi stresul concertelor au influenţat apariţia infarctului.

Sute de fani şi prieteni au postat mesaje de încurajare pe pagina de Facebook a trupei Şuie Paparude.

 
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri