O femeie a căzut pe șine la Piața Unirii, în timp ce metroul intra în stație

Data publicării:
peron metrou
O femeie a fost transportată la spital, marţi, după ce a căzut în faţa metroului, în timp ce acesta intra în staţie. FOTO: Shutterstock

O femeie a fost transportată la spital, marţi, după ce a căzut în faţa metroului, în timp ce acesta intra în staţie, transmite Agerpres.

„Marţi, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a fost sesizată telefonic de către Dispeceratul Metrorex şi ulterior prin apel 112 cu privire la faptul că într-o staţie de metrou, din Sectorul 3 (Piața Unirii), o persoană ar fi căzut pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în staţie”, informează Biroul de presă al DGPMB.

Poliţiştii, precum şi echipajele de prim-ajutor, sosite la faţa locului, au intervenit şi au extras persoana de pe şina metroului, constatându-se faptul că era conştientă, aceasta fiind transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

„Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul Poliţiei Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, arată sursa citată.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri