O femeie a murit, iar cinci oameni luați de curenţi pe un râu din Hunedoara au ajuns la spital

Data publicării:
apel 112
Foto: IGSU

O femeie de 57 de ani a murit luni după-amiază, iar cinci persoane, între care şi trei fete de 3, 4 şi respectiv 17 ani, au fost în pericol de înec după ce au fost surprinse de curenţii puternici pe râul Strei, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Incidentul a avut loc pe raza localităţii Strei, cele şase persoane aflându-se la scăldat atunci când nivelul apei a crescut brusc şi le-a surprins în albia râului, potrivit Agerpres.

În ajutorul celor şase persoane - trei adulţi şi trei minori - au sărit iniţial mai mulţi oameni care se aflau pe mal şi au reuşit să le scoată din apă.

Ulterior, la faţa locului au ajuns de urgenţă cinci autospeciale ale ISU Hunedoara, un echipaj SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), fiind solicitată şi prezenţa unui elicopter SMURD de la Arad.

"Din nefericire, o femeie în vârstă de 57 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de către medicul de pe elicopterul SMURD", a precizat sursa citată.

Celelalte cinci victime- un bărbat în vârstă de 33 de ani, o femeie în vârstă de 30 de ani şi cele trei minore au fost monitorizate de către echipajele SMURD şi SAJ la locul evenimentului, după care au fost transportate la spitalul din Hunedoara pentru investigaţii medicale suplimentare.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri