O tânără de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiată în centrul Timișoarei. Agresorul, prins după 3 ore

Data actualizării: Data publicării:
crima timisoara

Scene teribile în centrul Timișoarei. O tânără a fost ucisă în parcul din spatele Catedralei. Din informațiile disponibile până acum, se pare că tânăra s-a întâlnit cu fostul ei concubin, iar acesta a atacat-o din senin cu un cuțit. A lăsat-o pe tânăra de 20 de ani într-o baltă de sânge și s-a făcut nevăzut. Medicii au ajuns de urgență la locul faptei și au transportat-o pe fată la spital unde din cauza lovituri de cuțit s-a stins. Agresorul, în vârstă de 31 de ani, a fost prins după trei ore și dus la audieri.

ACTUALIZARE 22:45 - Bărbatul în vârstă de 31 de ani, suspectat că a înjunghiat-o în centrul Timișoarei pe tânăra de 20 de ani, care a murit la spital, a fost prins, vineri seara, de polițiști după aproximativ trei ore de căutări. Acesta a fost găsit în zona Pădurii Verzi, în apropierea unei stații de cale ferată și intenționa să se urce într-un tren.

 

Potrivit unor surse judiciare, tânăra a fost înjunghiată în parcul aflat în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Muncipal, unde a murit.

Sursele citate susțin că, potrivit primelor informații, tânără ar fi fost înjunghiată de fostul său concubin, în vârstă de 31 de ani. Cei doi tineri erau din Lupeni, județul Hunedoara.

Agresorul a fugit imediat după comiterea faptei, astfel că, la ora transmiterii știrii, polițiștii sunt în căutarea lui.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri