O tânără de 20 de ani, transportată în stare de inconștiență la spital după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Un copil de trei ani din judeţul Tulcea, dispărut dintr-un magazin, a fost găsit mort în Dunăre

O tânără de 20 de ani din Bistriţa a ajuns sâmbătă după-amiază în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa un bulevard din municipiu pe trecerea pentru pietoni.

Se pare că inclusiv semaforul arăta culoarea verde pentru pietoni şi roşu pentru maşini, în momentul producerii accidentului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, la volanul maşinii implicate în accident s-a aflat un bărbat de 47 de ani, care ar fi modificat poziţia autoturismului până la sosirea poliţiştilor.

„Astăzi, poliţiştii Biroului Rutier au intervenit la un accident de circulaţie produs pe Bulevardul 1 Decembrie din Bistriţa. Din primele informaţii, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Bistriţa, a surprins şi accidentat o femeie de 20 de ani, din Bistriţa, angajată în traversarea părţii carosabile. În urma evenimentului, femeia a fost rănită, fiind ulterior transportată la spital. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La scurt timp după producerea evenimentului rutier, şoferul ar fi modificat poziţia autoturismului, poliţiştii continuând cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de modificarea ori ştergerea urmelor accidentului şi vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ, citată de Agerpres.

Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei, în stare de inconştienţă, cu un traumatism cranian şi un traumatism la un picior, şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Bistriţa.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri