Patru tineri, prinși la furat. Poliția a tras focuri de armă, iar unul dintre s-a ascuns într-o cușcă de câine

Data actualizării: Data publicării:
copil prins de politie la furat
Minor prins de poliție și acuzat de tentativă de furt calificat Foto: Poliția Română

Patru tineri, între care un minor de 15 ani, au fost prinși de poliție, care i-a somat cu focuri de armă, după ce aceștia păstrunseseră în toiul nopții în curtea unei case din București. Au fost văzuți de o persoană care a sunat la 112, iar când a venit poliția, tinerii au fugit. Unul dintre ei a fost găsit ascuns în cușca unui câine, un altul s-a refugiat pe un acoperiș, altul a fost depistat în curtea unei vulcanizări.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, au fost puși sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Ei sunt cercetați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pentru tentativă de furt calificat.

Totul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 19 februarie, în jurul orei 1:30, când poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 că un bărbat a observat mai multe persoane necunoscute care au sărit în curtea imobilului. La adresa respectivă s-au deplasat, de urgență, echipaje ale secției de poliție și jandarmi.

„În proximitatea adresei indicate au fost observați patru tineri, care la vederea polițiștilor au fugit. Unul dintre polițiști i-a somat și a executat foc în plan vertical, cei 4 fiind depistați în scurt timp, unul dintre ei ascuns în cușca unui câine. Au fost imobilizați și conduși pentru audieri la subunitatea de poliție”, detaliază un comunicat al autorităților.

copii prinsi la furat
Tânăr imobilizat de poliție după ce pătrunsese în curtea unui imobil Foto: Poliția Română

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri