Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a-l prinde pe angajatul Poștei Române care a fugit cu 280 de mii de lei

Data actualizării: Data publicării:
Tânărul suspectat că a furat banii din mașina Poștei Române.
Angajatul Poștei Române care a fugit cu 280 de mii de lei. Foto: Captură Digi24

Poliția cere sprijin oamenilor pentru prinderea angajatului care a fugit acum mai bine de 24 de ore cu 280 de mii de lei din mașina Poștei Române. Cel care a dat alarma este chiar colegul lui de muncă, șoferul mașinii.

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Polițiștii au publicat o fotografie cu tânărul de 20 de ani care este principalul suspect în cazul furtului din mașina Poștei Române. Agenții îi roagă pe oameni ca în cazul în care îl văd pe bărbat să sune la 112 și să anunțe locația.

Suspectul este căutat încă din cursul zilei de ieri, atunci când a dispărut cu suma de aproape 280 de mii de lei. Acesta se afla în mașina Poștei Române, în localitatea Chiajna, atunci când i-a spus colegului său că îi este rău și are nevoie de o sticlă cu apă. A intrat într-un supermarket din localitate, iar după puțin timp, șoferul și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a mers să îl caute pe colegul lui. Nu l-a găsit, și atunci și-a dat seama că acesta a fugit cu sacul cu bani. Atunci a anunțat poliția.

În Ilfov au fost instituite mai multe filtre de poliție, iar bărbatul a fost căutat și în județul Teleroman, de unde provine, însă până acum nu a fost găsit.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri