Premierul Ponta, vârf de atac în meciul „Politicieni” vs. „Artiști”

Data publicării:
5479564 20mediafax 20foto 20bogdan 20iordache 201-35635

După ce a făcut turul Arenei Apollo (din cadrul Gr.Școlar Elie Radu), un compelx sportiv de de circa 5500 mp, compus dintr-o sală multifuncţională, cabinet medical şi spaţii pentru fitness, împreună cu primarul Robert Negoiţă şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, premierul Victor Ponta a mers la vestiare pentru a se schimba în echipamentul sportiv.

El a intrat pe teren alături de ceilalţi politicieni - primarul Robert Negoiţă, Florin Alexe, Ionuţ Vulpescu, Nicolae Bănicioiu, consilierul său Eugen Teodorovici, Gabriel Mutu, Ludovic Orban, Cătălin Ivan şi Dan Tudorache.

De partea adversă, în echipa „Artiştilor” au intrat pe terenul de fotbal, printre alţii, Adrian Enache, Kamara, Dani Oţil, Andrei Duban, Mihai Sturzu.

Meciul s-a desfăşurat pe durata a două reprize, de câte 15 minute, cu o pauză de cinci minute.

Deşi, conform programului iniţial, Ponta ar fi trebuit să joace doar în prima repriză, premierul a stat pe teren tot timpul meciului, fiind şi marcatorul a patru goluri. Mai mult, Ponta a dat şi două pase de gol şi a contabilizat două bare.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul era egal, 7-7, meciul fiind continuat cu loviturile de departajare, în urma cărora echipa „Artiştilor” a fost declarată învingătoare, la o diferenţă de doar un gol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri