Steven Seagal a adoptat un câine din România. Actorul i-a pus numele Grivei

Data publicării:
seagal

Aflat la noi în țară pentru filmări, acesta a declarat că a aflat de problema câinilor comunitari cu care se confruntă România şi a decis să dea o mână de ajutor. Steven Seagal i-a pus cățelului numele Grivei, a semnat actele de adopție și va plăti pentru el 60 de lei lunar. În plus, acesta a adus 4.000 de kilograme de hrană pentru câini, pe care a donat-o adăpostului din județul Giurgiu.

Actorul a promis că va veni să își vadă noul prieten de fiecare dată când va avea ocazia și că va avea grijă de el de la distanță.

„Vreau să mulţumesc primarului pentru construirea unui adăpost atât de impresionant, unde, probabil, vin toţi câinii maidanezi din Bucureşti. Şi, practic, principalul motiv pentru care am vrut să vin aici este că ne dorim mai mulţi hingheri, un program nou care să ajute la reducerea numărului de câini fără stăpân şi un program de adopţie prin care să poţi adopta un câine aici şi să stabileşti dacă vrei să îl ţii în adăpost sau să îl iei acasă cu tine. Asta este relaţia dintre om şi câine”, spune actorul american.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri