Video Supărat că a pierdut la păcănele, un tânăr de 18 ani din Ilfov s-a răzbunat și a dat foc barului cu un cocktail Molotov

Data publicării:
bar incendiat de un tanar
Tânărul a folosit o sticlă umplută cu o substanţă inflamabilă, căreia i-a dat foc, aruncând-o în uşa localului respectiv. FOTO: Captură Digi24

Un tânăr de 18 ani, supărat că a pierdut la jocuri de noroc, într-un local din Ciorogârla, judeţul Ilfov, a decis să se răzbune dând foc barului. El a fost prins la câteva zile după incident, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Incidentul, înregistrat iniţial la Poliţie ca având autor necunoscut, s-a produs săptămâna trecută, în seara zilei de duminică.

„La data de 24 martie a.c., în jurul orei 23:15, poliţiştii oraşului Bragadiru au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale cu privire la faptul că, o persoană necunoscută a distrus, prin incendiere, uşa de acces în localul situat în satul Dârvari, din comuna Ciorogârla, unde respectiva societate comercială îşi desfăşoară activitatea. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii oraşului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respectiv un tânăr, în vârstă de 18 ani”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Ilfov.

Tânărul a folosit o sticlă umplută cu o substanţă inflamabilă, căreia i-a dat foc, aruncând-o în uşa localului respectiv. În acel moment barul era deschis publicului.

Tânărul de 18 ani pierduse bani la jocuri mecanice în respectivul bar şi a recurs la incendiere nemulţumit de această situaţie.

Iniţial, el a fost reţinut de către poliţiştii de investigaţii criminale din Bragadiru, iar sâmbătă a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri