Presupusul autor al crimei din sectorul 6 a fost prins. Femeia ar fi fost incendiată chiar de nepotul ei

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Au fost prinși hoții care au furat un seif cu bani și ceasuri de lu. x al unui bucureșteanFOTO: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Presupusul autor al crimei din sectorul 6 din București a fost prins. Este vorba despre nepotul femeii care a fost stropită cu benzină și apoi incendiată.

Atacatorul a fost prins, fiind nepotul femeii. Din primele informații, motivul crimei ar fi un scandal iscat de o moștenire.

Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere, însă autorul nu recunoaște fapta, spun surse Digi24.

Bărbatul a fost prins de polițiștii secției 25.

Victima depusese recent plângere la poliție, anunțând că este în pericol. 

Crima s-a produs luni dimineață, în jurul orei 8.30. Polițiștii de la Secția 20 au primit un apel la 112 că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie a fost stropită cu benzină și i s-a dat foc. Ajunși la fața locului ei au constatat că cele sesizate se confirmă și au stins focul cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor. La fața locului au ajuns și pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. Cercetările în acest caz sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

O femeie a fost martoră la crimă. Ea a văzut cum victima a fost stropită cu benzină, iar apoi i s-a dat foc, a declarat procurorul de caz. De asemenea, procurorii au analizat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

Suspectul a suferit și el arsuri la nivelul picioarelor, a primit îngrijiri și după audieri va fi dus la spitalul de arși.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri