TÂRGOVIŞTE. Un profesor de liceu este acuzat că a bătut doi elevi şi un student

Data publicării:
liceu

Profesorul unui liceu din Târgovişte este acuzat că, beat fiind, a bătut doi elevi şi un student. Scandalul a avut loc aseară, puţin după ora 20.00, în internatul situat în curtea Liceului nr. 2, acolo unde locuieşte şi fostul director, Mihai Diaconescu. Cadrul didactic recunoaşte că a dat în elevi, însă spune că a fost provocat. Părinţii elevilor sunt decişi să îşi facă dreptate în instanţă, dacă va fi cazul.

Cadrul didactic susţine că nu a consumat alcool, însă este contrazis de poliţişti. 

În apărarea sa, profesorul spune că a fost înjurat de elevi şi de aceea a rispostat. Ba mai mult, fostul director susţine că ar fi fost lovit de unul dintre elevi.

„A strigat pe hol, a spart o uşă, s-a dus peste alţii în cameră, apoi la etajul trei, l-a dat pe un băiat cu capul de pereţi”, a povestit un elev.

Părinţii elevilor au venit într-un suflet la liceu pentru a vedea ce s-a întânplat. Acum au de gând să îşi facă dreptate în instanţă.

Conducerea liceului a convocat Consiliu de Administraţie, pentru a analiza acest caz.

Profesorul acuzat a condus 13 ani Liceul nr. 2 din Târgovişte, timp în care făcea ordine şi disciplină cu ajutorul unui câine lup, pe care îl ţinea lângă cancelarie.

Toţi elevii îi ştiau de frică. Acum, în urma divorţului de soţie, locuieşte, cu aprobare de la conducerea unităţii şcolare, în acelaşi internat cu elevii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri