Un băiat de 15 ani s-a înecat într-un ştrand din Cluj-Napoca

Data publicării:
5355

Băiatul a fost observat de salvamarul ştrandului care se afla încă acolo. Bărbatul a încercat să îl resusciteze până la venirea ambulanţei. Ulterior, şi echipajul SMURD ajuns la faţa locului a încercat să îl salveze pe băiat, însă fără succes.

Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la IML Cluj, unde i se va face necropsia. Poliţiştii au demarat acum o anchetă pentru a afla exact cum s-a petrecut întregul incident.

La faţa locului au ajuns şi rudele băiatului, care dau vina pe cei care păzesc şi administrează ştrandul.

„Nu se poate! Asta e imposibil! De exemplu, cum a fost şi nepotul meu, venea altul mai mic. Sau Doamne fereşte, altcineva, un copil de pe stradă scapă de sub supravegherea părinţilor şi vine aici şi cade în apă, cine îl salvează, domnule? Patronul trebuie să aibă paznici salvatori”, a spus bunicul tânărului înecat.

Ştrandul unde a avut loc incidentul este administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) din subordinea Primăriei Cluj-Napoca.

Directorul RADP, Ioan Morocăzan, a declarat că ştrandul era închis şi nu îşi explică modul în care tânărul a intrat în incintă.

"Programul de funcţionare al ştrandului este până la ora 19.00, iar incidentul a avut loc după ora 20.00, respectiv după închiderea programului. Nu îmi explic cum a putut intra acel tânăr în incintă, dacă a sărit gardul. Vom verifica", a spus Morocăzan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri