Video&Foto Un preot din Tulcea, martor la accidentul în care au murit o fată și un băiat de 15 și 17 ani: În ochii salvatorilor se vedeau lacrimi

Data actualizării: Data publicării:
masina rupta dupa un accident
Doi minori, fată și băiat, au murit într-un accident grav pe E87. Un tânăr de 21 de ani este în comă. Foto: ISU Delta

Doi adolescenți de 15 și 17 ani au murit într-un accident rutier produs în județul Tulcea, pe drumul european E87. Erau pasageri într-o mașină condusă de un tânăr de 21 de ani, care a ajuns în comă la spital. Un preot care trecea prin zonă a văzut tragedia și a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat.

Cei doi adolescenți au murit pe loc, după ce mașina în care erau pasageri s-a răsturnat pe un câmp. Potrivit martorilor, șoferul ar fi făcut o depăşire periculoasă, a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a rostogolit de mai multe ori.

Tânărul de la volan este în comă, la spital.

Un preot care trecea prin zonă a văzut tragedia și a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat. A povestit despre eforturile făcute de salvatori și impactul acestui accident. El le-a transmis un mesaj părinților să își responsabilizeze copiii atunci când aceștia ajung să aibă permis.

accident-tulcea
Doi adolescenți de 15 și 17 ani au murit într-un accident rutier produs în județul Tulcea. FOTO: facebook Alexandru Balaban

"Dragi părinti, vă rog din suflet, educați-vă copiii, responsabilizati-i atunci când le dați o mașină pe mână. (...)

Întâmplarea face că azi veneam dinspre Tulcea și am văzut cât de haotic se mergea pe șosele (...) mi s-a deschis si portbagajul și am oprit să-l închid, cred că 3-4 minute, iar în acel moment m-au depășit 5-6 mașini, cred că mi-au zis si "câteva" pentru că încurcasem puțin circulația.

Îmi continui drumul, ies din pădure de la Babadag, departe în zare, un nor de praf, o fi furtună, vârtej? N , era o mașină ieșită mult în decor, împărțită în bucăți. Teoretic nu-mi venea să cred, practic era real.

accident tulcea 1
Doi minori, fată și băiat, au murit într-un accident grav pe E87. Un tânăr de 21 de ani este în comă. Foto: ISU Delta

Prima dată văd un tânăr în agonie și am zis din nou, "Doamne, ajută-l sau măcar iartă-l", iar mai încolo încă doi tineri tot în agonie, fata cu o față blândă, aveai impresia că doarme, dar nu a fost așa.

Cât de neputincioși suntem în fața morții, am fi dat ani de la noi numai să știu că acei tineri mai trăiesc.

Sincer am tot sperat, m-am tot rugat, salvatorii au încercat să-și facă treaba, mă uitam în ochii lor, salvaseră multe vieți, dar acum erau epuizați și neputincioși, se vedeau în ochii lor lacrimile de mamă și de tată, îi priveau ca pe propriii copii și și-ar fi dorit să facă mai mult pentru acești copii, dar era peste puterile lor de data aceasta", a povestit preotul Alexandru Balaban pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri