Un şofer a căzut cu maşina în râul Mureş şi a abandonat-o în apă fără să anunţe autorităţile

Data publicării:
Mașină de poliție.
Un şofer a căzut cu maşina în râul Mureş şi a abandonat-o în apă fără să anunţe autorităţile.

Un şofer din Timiş a fost identificat de poliţişti la 24 de ore după ce autoturismul său a fost recuperat din râul Mureş de pompierii din judeţul Arad, unde bărbatul a abandonat vehiculul, el afirmând la audieri că a uitat să tragă frâna de mână după ce a oprit lângă mal.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a transmis, marţi, că maşina a fost găsită în râul Mureş în zona localităţii arădene Felnac, în cursul zilei de luni. Vehiculul a fost scos din apă de către pompieri, după ce nişte localnici l-au găsit acolo. Echipele de salvare au căutat şi eventuale victime, însă nu au găsit nicio persoană în maşină sau în râu.

În urma cercetărilor, poliţiştii arădeni l-au descoperit, marţi, pe proprietar, care este din judeţul Timiş şi care a declarat că se afla în maşină când a alunecat în apă, dar a reuşit să iasă pe geam, informează Agerpres.

„Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Timiş, ar fi lăsat maşina lângă Mureş, fără a avea frâna de mână trasă. Autoturismul ar fi alunecat ulterior în apă, iar bărbatul ar fi ieşit prin geamul deschis. Acesta nu a fost rănit şi în autoturism nu se mai afla nicio persoană”, a transmis IPJ Arad.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri