Un șofer care ar fi consumat droguri a produs un accident în care o femeie a fost rănită pe trecerea de pietoni

Data actualizării: Data publicării:
masini implicate intr-un accident
Șoferul unei maşini a lovit un autoturism oprit pentru a acorda prioritate unei femei care traversa pe trecerea de pietoni.

O femeie de 52 de ani a fost rănită, vineri seară, pe o trecere de pietoni din Timişoara, după ce şoferul unei maşini a lovit un autoturism oprit pentru a acorda prioritate acesteia. În urma testării, sunt indicii că şoferul vinovat ar fi consumat droguri.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe Splaiul Tudor Vladimirescu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staţionat pe carosabil în vederea acordării de prioritate. În urma impactului, autoturismul staţionat a fost proiectat într-un pieton, respectiv o femeie în vârstă de 52 de ani, care se afla în traversarea drumului public”, a transmis IPJ Timiş.

Femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

„În urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului de 32 de ani, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a precizat IPJ Timiş, potrivit News.ro.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri