Un tânăr de 18 ani a fost arestat după ce a intrat cu forța în casa fostei iubite și și-a răpit fiica de 2 luni

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu catuse la maini
În noaptea de 2 aprilie, tânărul a avut un conflict cu fosta sa iubită, iar în urma acestuia a decis să îi ia femeii fetiţa. FOTO: Shutterstock

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat de comiterea a patru infracţiuni, după ce şi-a răpit fiica, în vârstă de doar două luni, de la domiciliul mamei sale. Decizia de arestare a fost luată în contextul în care autorităţile au constatat că bărbatul reprezintă un risc atât pentru copilă, cât şi pentru mama acesteia, transmite News.ro.

Tânărul de 18 ani, din localitatea Răzvani, judeţul Călăraşi, a avut o relaţie de concubinaj cu o tânără din judeţul Ialomiţa. În urma relaţiei, ea a născut o fetiţă, iar după naşterea copilului cei doi parteneri s-au despărţit.

Tânărul a avut un conflict cu fosta sa iubită

În noaptea de 2 aprilie, tânărul a avut un conflict cu fosta sa iubită, iar în urma acestuia a decis să îi ia femeii fetiţa.

„La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 3:17, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, de 31 de ani, cu privire la faptul că fiica unei tinere ar fi fost luată, fără aprobare, de către tatăl său. În urma primelor cercetări, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr, de 18 ani, din localitatea Răzvani, judeţul Călăraşi, ar fi luat-o pe minoră, fără acordul mamei, de la domiciliul său, situat în comuna Moviliţa, judeţul Ialomiţa. În dimineaţa de 2 aprilie a.c., în jurul orei 3:00, în urma unor discuţii purtate în contradictoriu cu fostul concubin, acesta s-ar fi dus la domiciliul fostei sale concubine şi ar fi luat-o pe fiica lor, deplasându-se ulterior în comuna Moviliţa, judeţul Ialomita. Astfel, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi alături de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa s-au deplasat la domiciliul tânărului, de unde au recuperat-o pe fiica tinerei, predând-o ulterior acesteia, în siguranţă”, informează, joi, Poliţia judeţeană Călăraşi.

În timpul altercaţiei, el a agresat-o pe mama fetiței

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că fetiţa răpită are vârsta de două luni. În timpul altercaţiei, tânărul şi-a agresat fosta iubită.

În urma incidentelor, poliţiştii au completat formularul de evaluare a riscului, din care a reieşit faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de tânăr. În plus, agresorul a fost reţinut şi apoi instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui. Tânărul este a fost iniţial inculpat pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie, ulterior încadrarea fiind extinsă şi asupra infracţiunilor de tâlhărie calificată şi violare de domiciliu.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri