Un tânăr de 22 de ani a ucis din gelozie un bărbat cunoscut în tren, apoi i-a aruncat cadavrul într-un pârâu, în Olt

Data publicării:
tren
Un tânăr din Olt a ucis un bărbat pe care l-a cunoscut în tren. Foto: Shutterstock

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Mihăeşti, județul Olt, care ar fi omorât un bărbat de 57 de ani din Bucureşti şi i-ar fi aruncat apoi corpul în albia unui pârâu, a fost reţinut de procurori şi va fi prezentat instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi s-ar fi cunoscut în timpul unei călătorii cu trenul, în noaptea de 24 octombrie, după care s-au deplasat, alături de prietena tânărului, la locuinţa acestuia, unde ar fi consumat alcool şi ar fi intrat în conflict, tânărul lovindu-l pe bărbatul în vârstă de 57 de ani de mai multe ori, cu pumnii, picioarele şi o cheie tubulară. Ulterior, tânărul ar fi târât corpul victimei pe un câmp, până la albia unui pârâu în care l-a aruncat.

Corpul bărbatului în vârstă de 57 de ani a fost găsit în după-amiaza zilei de 6 noiembrie, în albia pârâului Călmăţui din extravilanul comunei Mihăeşti, judeţul Olt.

În cauză au început cercetări, fiind constituită o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale Olt, Poliţia Drăgăneşti-Olt, Secţia de Poliţie Rurală Dăneasa, Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Echipa de cercetare a beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor Direcţiei Investigaţii Criminale, SIC - Sector 1 Bucureşti, SIC - Teleorman, SIC - Braşov, Poliţiei Municipiului Roşiori de Vede, precum şi Serviciului Operaţiuni Speciale Olt, iar în urma investigaţiilor complexe a fost identificată persoana care ar fi comis fapta.

"Astfel, acesta a fost identificat în persoana numitului L.A.I. în vârstă de 22 ani din com. Mihăeşti jud. Olt. În fapt, s-a stabilit că în noaptea de 23/24.10.2023 autorul însoţit de prietena sa, o tânără în vârstă de 19 ani, s-au deplasat cu trenul din direcţia Bucureşti -Roşiori de Vede, ocazie cu care au întâlnit victima NG. Toţi trei au coborât în gara CFR Roşiori de Vede, de unde au luat un taxi ce i-a transportat până la domiciliul autorului, din comuna Mihăeşti, judeţul Olt. Acolo, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, întrucât victima i-a făcut avansuri sexuale prietenei autorului, între cei doi s-a iscat un conflict fizic, împrejurare în care autorul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii, picioarele şi cu o cheie tubulară metalică în zona feţei şi a toracelui, provocându-i leziuni, respectiv fracturi costale, de stern şi rupturi de organe interne, ce au condus la decesul victimei. În continuare, autorul L.A.I. a târât cadavrul de la locuinţă pe un câmp din imediata apropiere, aruncându-l apoi în albia pârâului Călmăţui", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, preluat de Agerpres.

Procurorii menţionează că, în cadrul audierilor, tânărul a recunoscut fapta comisă. El a fost reţinut în seara de 9 noiembrie şi va fi prezentat în cursul zilei judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri