VIDEO. Acoperişul unei case din Argeș a luat foc de la generatorul panourilor fotovoltaice. Au intervenit 4 autospeciale de pompieri

Data publicării:
pompierii sting un incendiu care a cuprins acoperisul unei case
Acoperişul unei case din Argeș a luat foc de la generatorul panourilor fotovoltaice. Au intervenit 4 autospeciale de pompieri.

Acoperişul unei case din oraşul Ştefăneşti a luat foc, vineri, de la generatorul panourilor fotovoltaice montate pe imobil, pentru stingerea incendiului intervenind patru autospeciale de pompieri, inclusiv o autoplatformă pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, la faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă SMURD.

„În urma evenimentului, a ars acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, circa 15 panouri fotovoltaice şi s-au degradat tavanul, pereţii şi parchetul din interiorul acesteia. Nu a fost necesară intervenţia echipajului medical, în urma evenimentului neînregistrându-se victime”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea generatorului panourilor fotovoltaice, cu defecţiuni sau suprasolicitat.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri