VIDEO | Caz bizar: Tânăr filmat când gustă din dezinfectant, într-o scară de bloc. „Oare să fi ascultat sfatul lui Trump?”

Data actualizării: Data publicării:
tanar suceava dezinfectant

Caz bizar la Suceava. Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului, a postat pe Facebook un filmuleț în care se vede un tânăr care fură recipientul cu dezinfectant dintr-o scară de bloc. Și totuși, nu acest gest șochează, ci faptul că înainte să plece cu recipientul amplasat pe perete, tânărul pare că gustă din substanța dezinfectantă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă!”, a scris edilul pe Facebook.

Comunitatea medicală l-a criticat pe președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, după ce acesta a sugerat să se cerceteze dacă dezinfectantul injectat în corp ar putea opri infecția cu noul coronavirus.

 

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri