VIDEO. Polițiști acuzați că protejau interlopi. Ei sunt audiați în dosarul fraților Caran

Data actualizării: Data publicării:
suspect adus de jandarmi la diicot
Suspect în dosarul fraților Caran adus la sediul DIICOT de către jandarmi. Foto: Inquam Photos / George Călin

Alături de frații Caran, care conduc cel mai periculos clan din România sunt audiați și doi polițiști. Unul dintre ei lucrează în continuare la Brigada Rutieră, în timp ce al doilea a ieșit recent din sistem. Aceștia închideau ochii la abaterile din trafic pe care le făceau liderii clanului sau ajutoarele acestora.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: De aproximativ 30 de minute au fost aduși suspecții la sediul DIICOT și au început audierile. Este vorba despre membri ai clanului Caran, și despre un polițist și un fost polițist.

Surse din anchetă spun că agentul de la Brigada Rutieră a primit bani de la șoferul unui lider al clanului interlop pentru a scăpa de un dosar penal. Agentul ar fi luat bani, însă nu a intervenit astfel încât șoferul să scape de sancțiune, acesta rămânând cu dosarul penal, deși îl plătise pe agentul de la Rutieră.

Ne așteptăm ca audierile să dureze ore întregi, în primul rând pentru că vorbim despre un număr foarte mare de suspecți. Până acum au fost aduși 15 persoane la sediul DIICOT, iar din ceea ce știm, urmează să fie aduși alți suspecți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri