Florin Cîțu a vorbit cu premierul Ucrainei: „Nu mai avem timp, trebuie sa acționăm acum”

Data actualizării: Data publicării:
Președintele PNL, Florin Cîțu.
Florin Cîțu. Foto: INQUAM Photos/ Sabin Cîrstoveanu

Florin Cîțu a precizat, sâmbătă, că a stat de vorbă cu premierul Ucrainei, care i-a trimis două videoclipuri în care sunt surprinse ororile petrecute pe teritoriul țării sale, după invazia Rusiei. 

"Am vorbit cu premierul Ucrainei, Denis Șmihal, și mi-a trimis aceste videoclipuri. Nu mai avem timp, trebuie să acționăm ACUM", este mesajul transmis de președintele PNL, într-o postare pe Facebook. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cîțu afirmă că în cazul Rusiei sunt necesare restricţii comune mai dure şi imediate, care ar trebui să vizeze interesele financiare ale acestei ţări, precum şi persoanele "conectate la Kremlin".

"Sunt necesare imediat restricţii mai dure asupra Rusiei. Ar trebui sa vizam toate interesele financiare ale Rusiei din ţările noastre, precum şi persoanele conectate la Kremlin şi activele acestora", a mai scris Cîţu, sâmbătă, pe Facebook şi Twitter.

El subliniază că trebuie acţionat urgent.

"Istoria ne va judeca după acţiunile noastre. Trebuie să acţionăm acum", mai scrie liderul PNL.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri