Video Grindeanu: „Sunt convins că Aeroportul Internaţional Braşov va avea un trafic care să îl ducă într-o zonă de profitabilitate”

Data publicării:
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține o conferinţă de presă cu ocazia semnării contractelor pentru cele trei loturi ale Autostrăzii Bacău- Paşcani, în București, 15 februarie 2023.
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

„Sunt convins că Aeroportul Internaţional Braşov va avea un trafic care să îl ducă într-o zonă de profitabilitate”, a spus, joi, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, la inaugurarea oficială a aeroportului.

„Este al 13-lea aeroport administrat de consiliile judeţene. Sunt convins că este un număr cu noroc şi sunt convins că Aeroportul Braşov, în anii viitor, va fi un aeroport care avea un trafic care să îl ducă într-o zonă de profitabilitate. Pentru că ştiu cu ceea ce se confruntă celelalte aeroporturi aflate în administrarea autorităţilor locale şi cât se străduiesc să asigure trafic, astfel încât să treacă pe profit. Aeroporturile nu au culoare politică, cum nu au nici autostrăzile cum nu nici celelalte tipuri de transport”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii a subliniat că în mandatul său din Guvernul Ciucă, Aeroportul Braşov a fost certificat internaţional.

Joi, o cursă Tarom la bordul căreia s-au aflat preşedintele PNL şi al Senatului, Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ambasadorii Marii Britanii şi Franţei la Bucureşti, precum şi alţi demnitari români, a aterizat la ora 8.10 la Braşov, inaugurând astfel aeroportul internaţional.

Aeronava a fost pilotată de Cătălin Prunariu, fiul cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu. În cadrul unei ceremonii, cosmonautul Dumitru-Dorin Prunariu a primit titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Braşov.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri