Încă un rănit în exploziile de la Crevedia este transportat cu o aeronavă militară la un spital din Germania

Data actualizării: Data publicării:
avion
Foto cu caracter ilustrativ: MApN

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, marţi, că încă o persoană rănită în explozia de la staţia GPL din localitatea Crevedia va fi transportată pe cale aeriană la un spital din Germania.

Potrivit unui comunicat al MApN, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea unei noi misiuni umanitare marţi, la ora 9,00, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru transportarea unui pacient diagnosticat cu arsuri de la Spitalul Clinic de Urgenţe „Bagdasar Arseni” din Bucureşti la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania, potrivit Agerpres.

Aeronava militară de tipul C-27 J Spartan aparţinând Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat marţi dimineaţa pe ruta Bucureşti - Lubeck şi retur, menţionează sursa citată.

Misiunea se execută la solicitarea şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, iar echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborurilor este formată din specialişti ai Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală, informează MApN.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri