Un bărbat din Galați a ascuns moartea mamei sale pentru a-i încasa pensia

Data publicării:
masina de politie_fb

Un bărbat din Galați a ascuns moartea mamei sale pentru a-i încasa pensia, iar cadavrul în descompunere a fost ținut într-o cameră a locuinței celor doi. Adevărul a ieșit la iveală după patru luni, în momentul în care poștașul le-a spus polițiștilor că nu a mai văzut-o pe beneficiara pensiei.

Incidentul a avut loc în comuna Smârdan. Poștașul i-a informat pe polițiști că din luna martie nu a mai văzut-o pe femeia de 78 de ani și că în această perioadă i-a înmânat pensia fiului beneficiarei.

Miercuri seara, polițiștii de la postul comunal s-au deplasat la locuința celor doi și într-o cameră au descoperit cadavrul în descompunere.

„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au fost sesizați de factorul postal care își desfășoară activitatea pe raza comunei Cuza Vodă, cu privire la faptul că, de aproximativ 4 luni, nu a mai înmânat pensia unei femei, de 78 de ani, din localitate, pe care nu a mai văzut-o la domiciliu, ci fiului acesteia, în vârstă de 45 de ani, împreună cu care locuia. Polițiștii s-au deplasat imediat la domiciliul persoanei în cauză unde, într-o cameră, au descoperit corpul neînsuflețit al acesteia, aflat într-o avansată stare de descompunere”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie și stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri