Un polițist din Covasna a fost condamnat la 3 ani de închisoare, după ce a condus beat și a accidentat mortal un tânăr de 28 de ani

Data publicării:
o masina de politie parcata pe strada
FOTO: Shutterstock

Un polițist din Covasna care a condus beat și a accidentat mortal un tânăr de 28 de ani, în decembrie 2021, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare, anunță CovasnaMedia.ro. În primă instanță, polițistul fusese condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Curtea de Apel Brașov a admis contestațiile Parchetului și rudelor victimei și a anulat decizia de condamnare cu suspendare pronunțată în luna septembrie de Judecătoria Sfântu Gheorghe.

De asemenea, Curtea de Apel Brașov a majorat valoarea daunelor morale pentru familia tânărului ucis la 45.000 de euro și 40.000 de lei, potrivit CovasnaMedia.ro.

Accidentul în care un tânăr de 28 de ani a murit a avut loc pe 2 decembrie 2021, pe DN12, la ieșire din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc.

Potrivit anchetatorilor, polițistul Sorin Fetcu, care se afla în timpul liber, a condus băut și a accidentat mortal tânărul de 28 de ani.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri