Un tânăr urmărit național, căutat de polițiștii din Timiș. Au fost trase focuri de armă

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Căutări cu repetiție, în județul Timiș, după incidentul de duminică în urma căruia un polițist a fost ucis de către un infractor periculos. Acum este căutat un tânăr dat în urmărire națională.

„Aseară, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției de Poliție nr. 3 Timișoara au observat un grup de persoane care se afla în fața unei societăți comerciale. La vederea polițiștilor, persoanele în cauză au început să fugă”, arată IPJ Timiș într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, polițistii au identificat o fată, iar în urma verificărilor au constatat că fratele acesteia este urmărit național, pentru tâlhărie calificată, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei, de 1 an și 6 luni.

„Fapta a fost comisă în anul 2016, iar la data de 13 ianuarie 2017 s-a dat sentința penală de a fi introdus în Centrul Educativ de la Buziaș. La scurt timp, polițiștii au observat pe str. Eternității un tânăr, care seamăna cu cel urmărit, așa că au pornit în urmărirea lui. S-a executat un foc de avertisment, în plan vertical, însă nu s-a reușit prinderea acestuia”, mai spun polițiștii.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru depistarea persoanei în cauză.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri