Marcel Boloș a depus jurământul ca ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării

Data actualizării: Data publicării:
ioan marcel bolos
Marcel Boloș Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE. Marcel Boloş a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, vineri, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Cotroceni.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au fost prezenţi preşedintele Senatului, Florin Cîţu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, premierul Nicolae Ciucă, consilieri prezidenţiali şi de stat.

Știrea inițială

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Marcel Boloș în funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. 

Marcel Boloș a fost propus de filialele din Ardeal, iar joi a fost validat de conducerea partidului.

Funcția de ministru la Digitalizare este vacantă din 15 decembrie, după demisia lui Florin Roman.

Am acceptat această propunere după multe discuții și sub rezerva acestei componente tehnice care ține de digitalizare. Eu vreau ca toate proiectele de digitalizare să fie duse la bun sfârșit, ca atare va fi nevoie și de expertiza secretarului de stat pentru acest domeniu”, a spus Boloș, care este acum șeful Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Vest, potrivit actualdecluj.ro.

Boloș a mai spus că nu are nicio emoție în privința gestionării eficiente a banilor care vor veni în cadrul acestui minister, pentru că deține o vastă experiență în domeniu.

Acesta a adăugat că în cazul în care nu va avea rezultatele pe care și le-a propus, se va retrage.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri