Liceul "Nicolae Teclu" din Copşa Mică: E o interpretare dezastruoasă a imaginilor

Data publicării:
liceu copsa mica

La câteva ore de la apariția imaginilor pe internet în care un profesor de religie a fost acuzat că se masturbează la catedră, reprezentanții Liceului Tehnologic ”Nicolae Teclu” din Copșa Mică au prezentat prima poziție oficială.

liceu copsa mica
FOTO: turnulsfatului.ro

Otilia Lal, consilierul de imagine al școlii, spune că profesorul respectiv a avut o mâncărime și că imaginile au fost interpretate greșit.

Referitor la faptul că profesorul era la catedră însă nu preda, dascălii spun că se afla la clasa respectivă doar pentru a încheia mediile.

Nu în ultimul rând, există elevi care au participat la ora respectivă și declară că nu au văzut profesorul să se fi masturbat, adaugă Otilia Lal.

”Elevii din clasă spun că ei nu au văzut așa ceva. Erau doi elevi care erau situați în prima sau în a doua bancă, ziceau că nici poveste de așa ceva, este pur și simplu o interpretare dezastruoasă a imaginilor. Mai departe, noi probabil că vom ancheta și pe plan local. Cazul este în atenția atât a Poliției cât și a ministerului, rămâne să se hotărască dacă domnul profesor este sau nu vinovat de acuzațiile aduse”, concluzionează Otilia Lal.

Sursa: turnulsfatului.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri