Video Logica Mariei Zaharova: Ucrainenii îl urăsc pe Putin pentru că îl doresc în secret ca președinte

Data publicării:
Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe Maria Zaharova vorbeşte în timpul unei conferinţe la Forumul Economic Estic în Vladivostok pe 6 septembrie 2022.
Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe. Foto: Profimedia Images

Ucrainenii îl urăsc pe Vladimir Putin pentru că în secret își doresc să fie președintele lor, a spus Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, în cadrul unui interviu acordat televiziunii ruse.

„Ucrainenii îl urăsc și sunt agresivi față de Putin tocmai pentru că își doresc ca el să fie președintele lor”, a spus Zaharova.

Un videoclip cu declarația Mariei Zaharova a fost postat, vineri, pe Twitter de Anton Gerașcenko, un consilier al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe nu se află la primul derapaj. Susținătoare a propagandei ruse, Maria Zaharova a avut de la începutul războiului în Ucraina mai multe declarații halucinante. Ea declara săptămânile trecute că „țările care le furnizează drone Ucrainei și plănuiesc să se retragă pe Marte în cazul unui dezastru nuclear nu vor avea timp să fugă.

„Ţările care le furnizează (dronele) regimului de la Kiev plănuiesc să se retragă pe Marte dacă va avea loc un dezastru nuclear? Nu vor avea timp”, spunea sarcastic purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zaharova.

„Oamenii din ţările NATO ar trebui să realizeze că guvernele lor sponsorizează terorismul nuclear practicat de regimul de la Kiev”, mai afirma Zaharova.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri