Mărturia femeii salvate în ultima clipă din mașina în flăcări: „Acceptasem că voi muri. Mă vedeam de mână cu fetița mea, parcă pluteam”

Data actualizării: Data publicării:
Imagini cu femeia care a fost închisă de partenerul ei în portbagajul mașinii
Bărbatul care și-a încuiat iubita în portbagajul mașinii, ca ulterior să-i dea foc, a fost arestat. Foto: Captură video

Mărturie cutremurătoare a femeii care a fost salvată la limită de polițiștii și operatorii de la 112, după ce iubitul a încuiat o în portbagajul mașinii și i-a dat foc. Jurnaliștii Digi24 au obținut în exclusivitate declarația dată de femeie în dosarul în care agresorul său, care era băut și drogat în noaptea respectivă, a fost arestat preventiv. Femeia le-a povestit anchetatorilor că a sunat de două ori la 112, cum a fost ghidată să îi ajute pe polițiști să o localizeze în timp real, dar și cum a afectat-o trauma prin care a trecut. Vă avertizăm, urmează detalii cu puternic impact emoțional!

Victima: Am sunat prima data (n.r la 112) când a pornit mașina. A doua oară când am simțit fumul. Telefonul a fost conectat pe mașină și nu înțelegeam de ce nu aud. Este posibil că atunci să își fi dat seama că am sunat la 112, el fiind la volan și văzând pe computerul de bord. L-am deconectat și apoi am auzit pe difuzorul telefonului. A oprit. Mi-a cerut telefonul. I-am spus că a căzut în mașină printre scaune, l-a căutat și am mers mai departe.

Am simțit că a intrat pe un câmp. S-a oprit și îmi șoptea să îi dau telefonul. Credea că este ascultat. M-am luptat să nu mă închidă la loc, dar nu am reușit. Am stat cuminte crezând că este pe lângă mașină. Am sunat la 112 când am simțit fumul. După primul apel mi s-a trimis mesajul. L-am accesat când l-am găsit.

Așteptam din clipă în clipă să deschidă portbagajul și să mă lovească din nou, nicidecum să plece și să dea foc.

Am aflat ulterior că orice portbagaj are un buton în interior de unde poți deschide ușa, de fiecare dată când adorm simt așa ca o frustrare că nu l-am găsit, deși mi-am rupt unghiile râcâind și căutând ceva să pot deschide! Cumplit! Am auzit în acea dimineață la Poliție! Mașina mea l-ar avea undeva în dreapta! Dar eu acolo aveam picioarele!

Când m-au scos de acolo, când m-au salvat, nu-mi venea să cred, nu știam dacă visez sau nu. Deși era frig, simțeam nevoia sa stau doar afară, la aer.

Datoria nu era veche. Banii i-am dat în acea seara. Certurile au fost și din cauza acelor bani, dar mai mult din cauza geloziei excesive pe teme mai vechi. De un an și ceva a început să consume alcool și crizele de gelozie luau amploare pe acest fond.

Adorm 20 minute, dar mă trezesc, Mă văd numai acolo. Nu am voce deloc. Ațipesc, mă trezesc tot în acel portbagaj.

Nu credeam că mă vă găsi cineva, acceptasem ideea că voi muri, îmi doream doar să nu ajung să simt flăcările. Deja cădeam ca într-un somn. Mă vedeam ținându-mă de mână cu fetița mea…parcă pluteam. Îmi amintesc că râdeam și ne mișcam într-un cerc.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri