Rudele Alexandrei sunt audiate. Tatăl tinerei: Într-un minut m-a sunat. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav

Data actualizării: Data publicării:
tatal alexandrei
Membrii familiei Alexandrei, gravida care a murit în spitalul din Botoșani, au fost chemați la audieri. FOTO: captură video Monitorul de Botoșani

Membrii familiei Alexandrei, gravida care a murit în spitalul din Botoșani, au fost chemați la audieri.

Ultimele mesaje trimise de tânăra, de pe patul de spital, unde s-a chinuit timp de 7 ore, fără să fie băgată în seamă de medici, au fost trimise soțului și mamei sale. Le spunea că are dureri insuportabile și că nu mai are aer.

La sediul Poliției Botoșani au venit părinții, soțul și fratele ei, însoțiți de o avocată.

Până acum, în dosar au dat declarații asistenta, medicul curant și o infirmieră.

Tatăl tinerei a declarat că speră că vinovații vor fi trași la răspundere și a făcut declarații cutremurătoare despre cum a aflat despre moartea Alexandrei.

"Am vorbit cu Alexandra ultima oară seara, nu prevedea nimic că așa ceva se va întâmpla. Era o seară normală. Am plecat să o duc pe soție la spital, că era în tură de noapte.

Am rămas acasă cu cele mici să ne jucăm.

Nu am mai sunat-o și eu, ca să o las în pace, să nu încurc.

Dimineața, soția mi-a spus: vino repede, să mergem la maternitate. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav. Cât am tras mașina, într-un minut m-a sunat", a declarat bărbatul, potrivit unui video postat de monitorulbt.ro.

Citește și: „Nu mai rezist! Vă rog din suflet”. Filmul tragediei în care o tânără însărcinată din Botoșani a murit pe patul de spital 

Medicii legişti au constatat că Alexandra Ivanov, tânăra în vârstă de 25 de ani care a decedat după o noapte de spitalizare la maternitatea din Botoşani, a suferit un edem pulmonar, avea insuficienţă cardio-respiratorie, iar sarcina care i se oprise din evoluţie era "complicată infecţios". Femeia, mamă a trei copii, a fost internată în seara de 17 august, însă timp de şapte ore nu a primit deloc îngrijiri medicale.

Cazul Alexandrei i-a revoltat pe botoșăneni, care se adună de câteva zile cu sutele în fața maternității din Botoșani, cerând dreptate pentru aceasta.

Familia tinerei îi acuză pe medicii de gardă de la Maternitatea Spitalului Județean Botoșani că nu au intervenit cu nimic pentru a o ajuta pe Alexandra, care se plângea de dureri insuportabile.

FOTO: captură video Monitorul de Botoșani

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri