Mercedes furat din Italia, găsit în România chiar la proprietarul care nu s-a gândit că vor fi probleme dacă nu mai plătește ratele

Data actualizării: Data publicării:
1672833821438-18008-S4
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Poliţişti de frontieră din Iaşi au găsit la un cetățean român un autoturism Mercedes-Benz semnalat ca fiind furat din Italia la finalul lunii decembrie.

Pe 3 ianuarie, în jurul 16.30, poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Crasna, un autoturism marca Mercedes CLA, an fabricaţie 2019, condus de un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani.

Deoarece au avut suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, autoturismul şi şoferul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia, semnalare emisă la data de 19.12.2022.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat în rate autoturismul în valoare de peste 43.000 de euro şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri