Video Nou scandal pe litoral. O turistă l-a luat la rost pe salvamarul care încerca să îi protejeze copiii: „Înoată mai bine decât tine”

Data actualizării: Data publicării:
O turistă i-a luat la rost pe salvamarii care încercau să îi protejeze copiii, care se avântau în mare, deși era arborat steagul roșu. Foto: Captură video Digi24
O turistă i-a luat la rost pe salvamarii care încercau să îi protejeze copiii, care se avântau în mare, deși era arborat steagul roșu. Foto: Captură video Digi24

Un nou scandal pe litoralul românesc. O turistă i-a luat la rost pe salvamarii care încercau să îi protejeze copiii, care se avântau în mare, deși era arborat steagul roșu. 

Incidentul s-a petrecut luni dimineața pe plaja din Eforie Nord, după ce a fost arborat steagul roșu.

Unul dintre salvatori a observat că doi copii s-au îndepărtat prea mult de mal și a strigat la ei să iasă din apă. După foarte puțin timp, salvamarul a fost luat la întrebări chiar de către mama copiilor, care i-a spus să nu mai îndrăznească vreodată să le mai ceară copiilor ei să iasă din mare.

Femeia spune că cei doi copii ai săi sunt foarte buni înotători, chiar mai buni decât salvamarul, deci nu are de ce să le mai atragă atenția.

În zadar a încercat bărbatul să îi explice turistei că acest comportament este periculos și lipsit de logică.

Turistă: Se scaldă cum vor, da? Noi mai stăm cinci zilei aici. E ultima dată când te mai iei de acești copii.

Salvamar: De ce îi lăsați nesupravegheați?

Turistă: Copiii mei înoată mai bine decât ai învățat tu vreodată în viața asta.

Salvamar: Ok, dar de ce îi lăsați nesupravegheați?

Turistă: Copiii mei sunt înotători de performanță.

Salvamar: Bravo! La piscină, dar aici suntem la mare.

În momentul în care au fost filmate aceste imagini, la malul mării era arborat steagul roșu, care interzice baia în mare. 

 

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri