Video O femeie a fost jefuită în trafic, în București. Amantul ei a pus doi bărbați să îi lovească mașina și să-i fure geanta plină cu bani

Data actualizării: Data publicării:
o femeie a fost jefuita intr-o benzinarie din bucuresti
Femeia de 28 de ani a sunat la 112 să anunțe că i-a fost furată geanta cu 48.000 de euro și 1.800 de lei din mașină în timp ce se afla într-o benzinărie din Sectorul 5. FOTO: Captură video Digi24

O femeie de 28 de ani ar fi fost jefuită în trafic, la comanda amantului. Acesta ar fi pus doi bărbați să îi lovească mașina cu un scuter și să îi fure geanta plină cu bani, chiar în timp ce făceau constatarea amiabilă în urma tamponării din trafic.

Femeia de 28 de ani a sunat la 112 să anunțe că i-a fost furată geanta cu 48.000 de euro și 1.800 de lei din mașină în timp ce se afla într-o benzinărie din Sectorul 5 al Capitalei.

Polițiștii de la Secția 18 au făcut cercetări și au descoperit că doi bărbați erau pe un scuter și ar fi lovit în mod intenționat autoturismul femeii.

Ulterior, ei i-ar fi propus femeii să tragă pe dreapta în benzinărie și să facă amiabilă, ceea ce s-a și întâmplat, însă, cât timp unul dintre bărbați scria înțelegerea amiabilă cu femeia, celălalt ar fi sustras geanta plină cu bani din interiorul mașinii, iar surse Digi24 spun că totul a fost pus la cale de amantul femeii.

El i-ar fi pus pe cei doi bărbați să o jefuiască, iar acum amantul, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce aceștia au făcut percheziții și au descoperit că el ar fi pus totul la cale.

Mai mult, la scuter era folosit și un număr de înmatriculare furat de la o mașină, iar cei doi bărbați aflați pe el nu aveau permis de conducere. Acum sunt căutați de polițiști, deoarece este un dosar penal în lucru pentru infracțiunile de punere în circulație sau conducere a unei vehicul neînmatriculat, dar și conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri