O femeie care a cumpărat un Audi de 40.000 de euro a rămas fără mașină după s-a descoperit că vehiculul era furat din Italia

Data publicării:
1689748299452-dsc1997-S4
Sursa foto: Politia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit şi indisponibilizat un autoturism Audi care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Italia în urmă cu doar câteva zile.

În data de 18 iulie, în jurul orei 12.30, polițiștii de frontieră au descoperit, în zona de competență, un autoturism marca Audi Q5 Sportback, an de fabricație 2021, aparţinând unui ieșence, în vârstă de 55 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, constatând că mașina figurează în bazele de date ca fiind furată din Italia din data de 14 iulie. Femeia a declarat că a achiziționat autoturismul de la o societate de profil, în luna iunie a acestui an, și nu are cunoștință că ar fi semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri